Magic News

Depeche Mode a lansat videoclipul melodiei “Ghosts Again”, prima de pe noul album “Memento Mori”

Trupa Depeche Mode a lansat videoclipul melodiei “Ghosts Again”, care face parte de pe albumul “Memento Mori”, cel de-al 15-lea al formaţiei, care va fi lansat pe 24 martie.

În videoclipul melodiei „Ghosts Again”, Dave Gahan şi Martin Gore joacă şah pe un acoperiş urban şi cântă împreună într-un cimitir. Melodia a fost cântată primă dată la Festivalul de la San Remo, când Depeche Mode a urcat pe scenă pentru prima dată dupa moartea lui Andy Fletcher.


Noul album va fi primul fără Andy Fletecher, care a murit în anul 2022, iar numele discului “Memento Mori” este un omagiu adus fostului coleg. Dave Gahan şi Martin Gore au început înregistrările pentru album înainte de decesul lui Andy Fletcher, astfel încât pe album va exista cu siguranţă cel puţin o piesă în care cei trei cântă împreună. “Memento Mori” va fi un album emoţionant, însă Dave Gahan spune că are la bază o atitudine pozitivă.

Cea mai recentă melodie a trupei, „Never Let Me Down Again” a fost inclusă în serialul HBO, „The Last Of Us”, iar popularitatea sa a crescut în topurile de streaming cu 220%. L

ansarea albumului “Memento Mori: va fi urmată de un turneu mondial, în cadrul căruia este programat şi un concert în România. Depeche Mode a mai cântat în România în 2006, 2013 şi 2017, la Cluj. Concertul de la Bucureşti va avea loc pe 26 iulie 2023, pe Stadionul Naţional.