Magic News

„A Man Called Otto”, o poveste despre viață, pierdere și speranță

A Man Called Otto, a doua adaptare cinematografică a bestsellerului nr. 1 din topul New York Times semnat de Fredrik Backman, A Man Called Ove, are programată premiera în România pe data de 13 ianuarie sub titlul Un bărbat pe nume Otto.

Pelicula este regizată de cineastul Marc Forster, consacrat pentru filme precum Monster's Ball, Finding Neverland sau World War Z, după un scenariu de David Magee, deja celebru pentru script-ul unor producții precum Life of Pi sau Marry Poppins Returns şi ca autor al premiatei cărţi Dear William: A Father’s Memoir of Addiction, Recovery, Love and Loss.

Premisa de la care pornește dramedia este cât de poate de simplă: un bărbat pe nume Otto Anderson rămâne văduv și se transformă într-o persoană exagerat de morocănoasă, întotdeauna pregătită să își critice vecinii. Acesta își petrece timpul judecându-i pe ceilalți, vizitând mormântul soției sale și... punând la cale un plan prin care să își pună capăt zilelor.

Viața, în schimb, îi pregătește lui Otto ceva măreț, care îl va face să își reconsidere treptat deciziile. Astfel, odată cu mutarea lui Marisol și a familiei sale în vecinătate, se schimbă considerabil și perspectiva de viață a lui Otto. Tânăra energică și curajoasă, alături de fiicele ei simpatice, reușesc să îi arate bărbatului o altă perspectivă asupra vieții, ajutându-l să își recapete speranța și dorința de a trăi, legând în final o frumoasă și neașteptată prietenie.

Continuarea AICI