Magic News

Ce vezi nou pe Netflix în ianuarie: Vikings: Valhalla, The Pale Blue Eye și Copenhagen Cowboy

Poveşti „noir”, poveşti cu vikingi, poveşti cu crime, poveşti de râs şi de plâns. De toate se găsesc în luna ianuarie pe platforma Netflix.

Printre titlurile notabile menţionăm The Pale Blue Eye, un film cu Christian Bale în rolul principal, în care Edgard Allan Poe este recrutat pentru a ajuta la rezolvarea unui caz de crimă de la Academia Militară SUA; Copenhagen Cowboy, un captivant serial în care acţiunea se petrece sub lumina neoanelor şi care spune povestea unei tinere cu abilităţi supranaturale, vândută pe post de talisman uman. Tot la început de an, filmul românesc Teambuilding, care a bătut recorduri după recorduri în box office-ul românesc, a intrat pe Netflix direct pe prima poziţie în clasamentul celor mai urmărite titluri în România. Luna ianuarie vine cu multe surprize pentru cei ce dețin un abonament de Netflix, după cum urmează:

Fauda: Sezonul 4, Ginny & Georgia: Sezonul 2, JUNG_E, Kaleidoscope, Kung Fu Panda: The Dragon Knight: Sezonul 2, Lockwood & Co., Noise, Pamela, a love story, Sexify: Sezonul 2, Sky Rojo: Sezonul 3, That ’90s Show, The Lying Life of Adults, You People, Archive, Whiplash, Words on Bathroom Walls

Continuarea AICI