Magic News

Lionel Messi - Imagini emoţionante cu familia după ce Argentina a câştigat Campionatul Mondial de fotbal din Qatar

Lionel Messi şi-a împlinit visul de a deveni campion mondial la fotbal cu Argentina, care a învins în finală Franţa după lovituri de penalty.

Superstarul argentinian în vârstă de 35 de ani a intrat astfel în posesia trofeului care îi lipsea dintr-un palmares incredibil. Fotbalistul a trăit marea bucurie alături de familia lui, soția, Antonela Roccuzzo, și de cei trei copii ai lor, Thiago, de 10 ani, Mateo, de 7 ani și Ciro, de 4 ani.

La finalul unui meci extrem de intens, Messi şi-a ţinut în braţe copiii şi toată familia a făcut fotografii, bucurându-se de acest moment unic, atât de aşteptat.

Lionel Messi şi Antonela sunt împreună din anul 2007, iar soţia l-a susţinut în toţi aceşti ani în care el a evoluat la cel mai ridicat nivel.

Fotbalistul a scris un mesaj emoţionant pe pagina de Instagram despre visul care s-a împlinit într-o noapte decembrie, în Qatar:

„CAMPIONI MONDIALI!!!!!! L-am visat de atâtea ori, mi-am dorit atât de mult încât încă nu am căzut, nu-mi vine să cred…… Mulțumesc foarte mult familiei mele, tuturor celor care mă susțin și, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi. Demonstrăm încă o dată că argentinienii – atunci când luptă împreună și sunt uniți – pot fi capabili să realizeze ceea ce şi-au propus. Meritul aparține acestui grup, care este deasupra individualităților, este forța tuturor. Am luptat pentru același vis care a fost și visul tuturor argentinienilor… Am reușit!!!".