Magic News

„Dune: Part Two” încheie filmările!

Filmările pentru „Dune: Part Two” s-au încheiat oficial, potrivit unei postări recente pe pagina Instagram a protagonistului Timothée Chalamet.

Imaginea îl prezintă pe actor alături de tatăl său, în timp ce perechea stă pe fundalul deșertului, cu un text care spune: „DUNE 2 WRAPPED!”.

Deși postarea de pe Instagram de la Chalamet nu a oferit nicio perspectivă suplimentară asupra a ceea ce are rezervat continuarea, ea confirmă că filmul va trece oficial în faza de post-producție, prezentând mai mult din peisajul deșert iconic de care publicul s-a îndrăgostit din prima lansare. Dune 2, care debutează în noiembrie anul viitor, va servi ca o continuare directă a primului film și se va baza pe a doua jumătate a romanului original din 1965 al lui Frank Herbert.

Denis Villeneuve revine în scaunul de regizor alături de câțiva membri ai distribuției primului film, precum Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Javier Bardem și Dave Bautista. Continuarea va prezenta și câteva chipuri noi ale francizei, cu Christopher Walken în rolul împăratului Padishah Shaddam IV, Florence Pugh în rolul Prințesei Irulan și Austin Butler în rolul Feyd-Rautha.

Contnuarea AICI