Concursuri încheiate

Concurs - Câştigă bilete la concertul Smokie!

Ascultă Magic FM şi poţi câştiga în perioada 1-27 aprilie bilete la concertul pe care trupa Smokie îl susţine la Bucureşti pe 2 mai.

Smokie, unul dintre cele mai populare grupuri britanice, va interpreta cele mai iubite hituri la Sala Palatului din București, pe data de 2 mai.

Concertul face parte din The Legacy Tour, turneu pe care trupa care se pregătește de a 60-a aniversare îl susține anul acesta în Marea Britanie, Irlanda, Germania, Norvegia, Cehia și în alte țări. Smokie a lansat 26 de albume, mai mult de 30 de single-uri de succes mondial și a vândut peste 30 de milioane de unități, într-o carieră presărată de hituri devenite clasice pentru mai multe generații, ca "Don't Play Your Rock'N'Roll To Me", "I Can't Stay Here Tonight", "If You Think You Know How To Love Me", "Needless and Pins", "For a Few Dollars More", "Mexican Girl", "I'll Meet You at Midnight", "Oh Carol", "What Can I Do", ca să nu mai vorbim de mega-hitul „Living Next Door To Alice”!

În prezent, Smokie evoluează în formula Steve Pinnell (tobe), Mick McConnell (chitară), Pete Lincoln (solist vocal), Martin Bullard (clape) și Luke Bullard (bas). În pofida unei biografii muzicale tumultuoase, pasiunea lor e nestinsă, iar turneele pe toate continentele demonstrează că muzica Smokie e nemuritoare.

Regulament general