Magic News

„Elton John: Concertul de rămas-bun de pe stadionul Dodger”, difuzat live pe Disney+

Concertul „Elton John: concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger”, ultimul în America de Nord al artistului, va fi difuzat, în exclusivitate, de Disney+, pe 21 noiembrie, informează News.

Istorica transmisiune live ce va dura trei ore şi care este realizată de Disney Branded Television şi produsă de Fulwell 73 Productions şi Rocket Entertainment, îl va prezenta pe Elton John aşa cum publicul nu l-a mai văzut până acum, aducând un omagiu evenimentului din 1975 care i-a consolidat succesul global.

Concertul va începe cu „Countdown to Elton Live” de pe stadionul Dodger, la ora 5:55 a.m.

„Să simt din nou energia celor mai mari fani, nu doar a celor prezenţi pe stadionul Dodger, ci şi a celor care ne urmăresc live din întreaga lume, va fi cu adevărat special pentru mine”, a declarat Elton John. „Sunt încântat să sărbătoresc această seară memorabilă la nivel global. Sper ca toată lumea să simtă puterea şi bucuria de a cânta pe o scenă emblematică precum Dodger. La fel ca acum aproape 50 de ani”.

„Elton John: concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger” va comemora o seară de referinţă în istoria muzicii în timp ce va fi susţinut în timp real pe stadionul Dodger, oferind celor peste 50.000 de fani prezenţi şi a nenumăraţilor admiratori din întreaga lume, şansa rară de a se bucura de cele mai mari hituri ale artistului din ultimii 50 de ani. De asemenea, artişti câştigători ai premiilor Grammy Dua Lipa, Kiki Dee şi Brandi Carlile se vor alătura simbolului muzical Elton John pe scenă pentru a-I aduce un omagiu artistului şi carierei sale legendare.

Continuarea AICI