Magic News

Rod Stewart a refuzat un milion de dolari pentru a cânta la Cupa mondială FIFA din Qatar

Mai sunt câteva zile pânăla începerea Cupei mondiale FIFA din Qatar, iar starurile au părei împărţite despre concertele din această ţară.

Rod Stewart a primit un milion de dolari pentru a cânta în Qatar, însă a refuzat. “Mi s-au oferit o mulţime de bani, peste un milion de dolari, să cânt acolo. Asta a fost acum 15 luni", a declarat cântăreţul pentru The Times. Artistul în vârstă de 77 a declarat că a refuzat: „Nu era ce trebuia”.

Nici Dua Lipa nu va merge în Qatar: „Nu o voi face şi nu am avut niciodată negocieri pentru asta”, a scris vedeta pe Instagram. Starurile acuză încălcări ale drepturilor omului, în special ale femeilor, minorităţilor sexuale sau ale muncitorilor care au ajutat la ridicarea stadioanelor.

„Aştept cu nerăbdare să vizitez Qatar când îşi va îndeplini toate promisiunile în materie de drepturile omului pe care le-a făcut, aşa cum a câştigat dreptul de a găzdui Cupa Mondială”, a spus cântăreaţa.

Mai mulţi artişti sunt aşteptaţi însă la spectacolul organizat în deschiderea Cupei Mondiale dintre Qatar şi Ecuador. Se aşteaptă să participe cântăreaţa columbiană Shakira, precum şi Jungkook de la BTS şi rapperul american Lil Baby.

Pe parcursul Cupei Mondiale FIFA din Qatar vor fi organizate concerte la care au fost anunţate mai multe nume celebre: Black Eyed Peas, Post Malone, Robbie Williams, Maroon 5, Major Lazer, Fatboy Slim sau David Guetta.