Magic News

Christina Applegate, onorată la Hollywood. Actriţa are mari probleme de sănătate

Christina Applegate, actriţa atât de îndrăgită din serialul “Familia Bundy”, a primit o stea pe celebra alee, Walk of Fame.

Celebra Kelly i-a avut alături pe colegii săi din “Familia Bundy”, David Faustino şi Katey Sagal, şi a fost extrem de fericită şi emoţionanţă după ce ultimele luni au fost extrem de grele pentru ea.


„Vă iubesc atât de mult”, a spus Christina Applegate de pe scenă, extrem de emoționantă. „Familia mea care este azi alături de mine, sunteți totul pentru mine”, a spus ea printre lacrimi. „Îmi place că am început cu voi doi și am terminat cu voi doi și vă mulțumesc mult din suflet. Sunteți poporul meu. Sunteți iubirile mele.”

Christina, care va împlini în curând 52 de ani, suferă de scleroză multipla, o boală neurologică care îi afectează mersul şi echilibrul.

Actriţa a fost diagnosticată cu scleroză în 2021, în timp ce filma al treilea sezon al comediei “Dead to Me”, însă a avut anumite simptome, pe care le-a ignorant însă, încă din sezonul unu.


Boala i-a adus 18 kilograme în plus, iar actriţa nu se poate deplasa fără baston, “bastoane făcând acum parte din noua mea normalitate”, după cum a mărturisit, toate aceste după ce în urmă cu câţiva ani ea a luptat cu un cancer de sân.