Magic News

Kate Winslet a donat bani pentru menţinerea în viaţă a unei fetiţe de 12 ani

Kate Winslet a ajutat o familie din Scoţia, ale cărei facturi la energie sunt tot mai mari, din cauza costului de funcţionare a unui aparat care o susţine în viaţă pe o fetiţă de 12 ani.

Freya, fiica lui Carolynne Hunter, Freya, are probleme de sănătate grave şi dizabilităţi, este non-verbală şi oarbă şi are nevoie de oxigen tot timpul şi îngrijire la domiciliu.

Mama a lansat un apel pe GoFundMe la începutul acestei săptămâni pentru a primi ajutor care să îi permit să susţină costurile în creştere ale echipamentelor care o menţin în viaţă pe Freya, cum ar fi un aparat care îi monitorizează oxigenul şi ritmul cardiac.

Iar mesajul său a ajuns până la Kate Winslet, câştigătoare de Oscar, mamă a trei copii, care a donat 17.000 de lire. Donaţia a fost semnată „Kate Winslet şi familia” şi s-a confirmat că a venit din partea celebrei actriţe.

“Nu am cum să reduc consumul de energie în casa noastră. Fiica mea mai mare şi cu mine am stat în frig pentru a o menţine pe Freya în siguranţă şi confortabilă, asigurându-ne că toate nevoile ei medicale sunt îndeplinite, permiţându-mi în acelaşi timp să-mi ţin facturile cât mai mici posibil", a scris mama greu încercată pe GoFundMe.