Magic News

Comedia „Teambuilding” a revenit pe prima poziţie în box office-ul românesc de weekend

Comedia "Teambuilding" a revenit, în al cincilea weekend de la premieră, pe prima poziţie în box office-ul românesc de weekend, generând venituri de 974.819 de lei, informează News.

Filmul a fost văzut în cinematografe de 35.140 de spectatori şi a acumulat în total venituri de 17,4 milioane de lei (3,4 milioane de dolari), potirvit datelor cinemagia.ro.

Producţia de acţiune "Black Adam" a coborât un loc, în al doilea weekend de la premieră. Filmul a fost văzut de 29.210 de spectatori şi a adunat venituri de 780.263 de lei. 

Thrillerul "The Devil's Light/ Lumina infernului", în regia lui Daniel Stamm, a debutat pe locul trei, după ce a fost văzut de 30.208 de spectatori. Filmul a avut încasări de 669.480 de lei.

Filmul românesc "Capra cu trei iezi", cu Maia Morgenstern şi Marius Bodochi în rolurile principale", a debut pe patru. În România rurală a secolului al XIX-lea, izolată de lume, o văduvă şi mamă a trei copii este nevoită să ţină piept unui vechi prieten de familie care, văzându-i fără apărare, îşi dă-n vileag adevărata natură sadică.

Continuarea AICI