Magic News

Charlize Theron, look de inspiraţie gotică, la avanpremiera “The School for Good and Evil”

Filmul “The School for Good and Evil” a avut avanpremiera la Los Angeles, iar pe covorul roşu şi-au făcut apariţia Charlize Theron, Kerry Washington sau Michelle Yeoh.

Charlize Theron şi-a păstrat culoarea închisă a părului şi a ales o ţinută de inspiraţie gotică. Actriţa în vârstă de 47 de ani a purtat o cămaşă neagră şi o fustă neagră, cu despicătură pe picior care a lăsat să se vadă dresurile din plasă şi cizmele din dantelă.

Charlize şi-a întâlnit colegii din distribuţie, printre care Kerry Washington, care a purtat un pulover polo scurt şi o fustă lungă, ambele de culoarea fisticului şi a afişat o tunsoare scurtă, un carre foarte bine definit. Charlize Theron este în acest film Lady Lesso, un personaj negativ, iar fanii vor avea ocazia să o descopere roşcată.

Actriţa nu este la prima schimbare de look majoră, ea neezitând să se tundă la zero, aşa cum a făcut în “Mad Maxx” sau să se îngraşe ca în “Monster”, film care i-a adus şi Premiul Oscar.

Proiectul Netflix “The School for Good and Evil” este o adaptare după seria de cărți ale lui Soman Chainani, iar filmările au avut loc în Irlanda de Nord.