Magic News

Jennifer Lopez şi Ben Affleck - Prima apariţie pe covorul roşu după ce s-au căsătorit

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit în această vară, după ce şi-au oferit o a doua şansă, după povestea de iubire trăită la începutul anilor 2000.

Acum, cuplul şi-a făcut apariţia la primul lor eveniment după căsătorie, răspunzând invitaţiei Casei Ralph Lauren care a prezentat colecţia Spring 2023 Fashion Experience la San Marino, California.

Cei doi au ales ţinute all black, Jennifer purtând o rochie neagră cu decolteu, accesorizată cu pantofi Christian Lououtin şi o pălărie. Ben Affleck a avut un sacou negru, panatloni negri şi o cămaşă neagră. Cei doi s-au ţinut de mână, iar Jennifer a fost surprinsă privindu-l cu multă dragoste pe Ben, marea iubire a vieţii ei.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit în această vară în secret la Las Vegas, după care au mai organizat o ceremonie de 3 zile în Georgia, la care au participat familiile şi prietenii apropiaţi.

Ceremonia de la Las Vegas, desfăşurată într-un cadru restrâns, a fost exact ceea ce şi-au dorit cei doi. Artista a dezvăluit că a purtat „o rochie dintr-un film vechi”, că au „schimbat jurămintele în capela micuță” și și-au dat unul celuilalt „inelele pe care le vom purta pentru tot restul vieții noastre”.

Pentru cea de-a doua ceremonie, Jennifer a îmbrăcat trei rochii Ralph Luaren, create special pentru ea. Rochia principală, pe gât, un adevărat simbol al casei de modă, a fost creată din 1000 de batiste şi 500 de metri de ţesătură. Volanele au fost ataşate manual, iar rezultatul este o fustă voluminoasă, romantică. Un voal imens a dat un plus de dramatism. Jennifer a îmbrăcat alte două rochii Ralph Lauren create special pentru ea, una cu şiraguri de perle în cascadă, iar cealaltă tip sirenă, cu cristale Swarovski în zona pieptului.

„Am făcut acest pas. Dragostea e frumoasă. Iubirea este bunătăte. Și se dovedește că dragostea noastră a fost răbdătoare. A avut răbdare 20 de ani”, a declarat artista.