Magic News

A fost lansat trailerul oficial „Wednesday”, miniseria lui Tim Burton filmată în România

Trailerul oficial al serialului „Wednesday”, o producție Netflix creată de Tim Burton, a fost lansat și dezvăluie noi personaje, printre care veteranul în comedie Fred Armisen, care îl va portretiza pe iubitul unchi Fester.

„Wednesday” este un serial polițist cu elemente supranaturale și prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde tânăra încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale incipiente, să pună capăt unei serii de crime monstruoase, care au terorizat orașul și să rezolve misterul în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani, totul în timp ce se confruntă cu noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore, unde nu este dispusă să își facă prieteni. Jenna Ortega are rolul fiicei obsedate de moarte a familiei horror Addams. Show-ul a fost creat de Al Ghough și de Miles Milar, cuplul creativ din spatele „Smallville” și „Into the Badlands”.


Luis Guzmán, Catherine Zeta-Jones și Isaac Ordonez fac parte din distribuția principală în rolul personajelor Gomez, Morticia și, respectiv, Pugsley Addams, în timp ce Riki Lindhome, Gwendoline Christie și Percy Hynes White vor face, de asemenea, parte din distribuția secundară.

Citeste continuarea AICI