Magic News

Jared Leto îl va interpreta pe Karl Lagerfeld într-un film biografic

Actorul american Jared Leto va juca rolul lui Karl Lagerfeld într-un film biografic, consacrat carierei impresionante a creatorului de modă de origine germană.

Confidenții și prietenii regretatului creator de modă - Pier Paolo Righi, Caroline Lebar și Sébastien Jondeau - vor fi producători executivi ai filmului. Timp de peste 35 de ani, Caroline Lebar a fost consilierul designerului, iar Pier Paolo Righi este CEO al casei de modă Lagerfeld. Sebastien Jondeau a fost timp de 20 de ani asistent personal și bodyguard al designerului.

„Karl a fost întotdeauna o inspirație pentru mine. A fost un erudit, un artist, un inovator, un lider și, cel mai important, un om bun. Când m-am întâlnit cu echipa lui Karl Lagerfeld, am împărtășit imediat o viziune creativă comună. Sunt recunoscător lui Karo, Pier și Seb pentru că ne-au permis să mergem împreună în această călătorie“, a declarat Jared Leto.

Filmul va prezenta relațiile-cheie din viața lui Lagerfeld, spuse într-o notă imprevizibilă, așa cum a fost și creatorul. „De-a lungul anilor, am fost abordați de câțiva producători de la Hollywood care ne-au sugerat să facem un film despre viața lui Karl. Abia de când l-am cunoscut pe Jared am simțit cu-adevărat că povestea va fi spusă așa cum i-ar fi plăcut lui Karl să o vadă“, a declarat Pier Paolo Righi.

Continuarea AICI