Magic News

Bono - Mărturisiri rare despre Ali, cea care este soţia lui de 40 de ani

Prezent la New Yorker Festival, Bono a dezvăluit câteva lucruri despre Ali Hewson, femeia care îi stă alături de 40 de ani.

În vârstă de 62 de ani, artistul a vorbit despre soţia lui, aşa cum mai rar se întâmplă, spunând că a fost “impresionant şi nebunesc în acelaşi timp să se căsătorească”.

„Este un sentiment nebun să știi că sfidezi toate așteptările. Dar aș spune că uneori prietenia poate depăși iubirea romantică. Iar prietenia este ceea ce avem Ali și cu mine. Când ai dragoste romantică și prietenie în același timp, este ceva cu totul special”, a declarat Bono, dezvăluind într-un fel secretul longevităţii relaţiei lor.

Cei doi au împreună patru copii: Jordan (33 ani), Eve (31 ani), Elijah (23 ani) şi John (21 ani).

De-a lungul anilor, cuplu a avut şi probleme pe care a reuşit să le depăşească însă, după fiecare încercare ieşind mai uniţi. “Ori de câte ori se pierdea unul dintre noi, celălalt era acolo să-l aducă acasă. Sunt atât de recunoscător (...) 40 de ani este un număr care înseamnă foarte mult pentru mine. Este un număr puternic pentru Ali. A fost uimitor când am sărbătorit cea de-a 40-a aniversare a nunții noastre și ne-am spus: ”.