Magic News

Cum au sărbătorit Barack şi Michelle Obama 30 de ani de căsătorie

Pe 3 octombrie, Barack şi Michelle Obama au sărbătorit 30 de ani de căsătorie, iar nunta de perlă a fost o ocazie minunată pentru ei să-şi mărturisească încă o data iubirea.

Fostul preşedinte american a publicat pe contul său de Instagram fotografii de familie, printre care una în care îşi sprijinaăcapul de umărul soţiei, o alta în care numele lor sunt scrise pe nisip într-o inimă şi o fotografie alb-negru de la nunta din urmă cu 30 de ani.


„Miche, a scris el cu tandreţe După 30 de ani, nu știu de ce ești exact la fel și eu nu. Știu că am câștigat la loterie în acea zi – că nu aș fi putut cere un partener de viață mai bun. La mulţi ani, dragostea mea !

La rândul ei, Michelle Obama a distribuit trei fotografii care amintesc de cele ale soțului ei pe rețelele de socializare. Ea a scris: „La mulți ani bărbatului pe care-l iubesc! Ultimii 30 de ani au fost o aventură și sunt recunoscătoare că te am alături. Pentru o viață întreagă împreună. Te iubesc, @BarackObama! Un mesaj pe care l-a însoțit cu o inimă roșie.


Cei doi obişnuiesc să îşi celebreze an de an căsătoria şi să demonstreze că trecerea anilor nu a schimbat nimic, dimpotrivă.

Barack şi Michelle Obama au avut şi ei parte de momente dificile, pe care au reuşit să le depăşească cu înţelepciune: “Oamenii nu sunt perfecţi, căsătoria este ceva dificil. Este o provocare pentru toată lumea”, i-a declarat Michelle lui Conan O’Brien în podcastul ei. Ea a subliniat faptul ca este important să nu abandonezi atunci când lucrurile devin dificile.