Magic News

Tom Cruise ar putea fi primul actor care filmează în spaţiu

Cunoscut pentru spiritul lui de aventură, Tom Cruise pare pregătit să treacă la nivelul următor şi să filmeze în spaţiu.

Actorul a filmat la bordul unui supersonic pentru sequelul celui mai iubit film al său, “Top Gun”, iar în cariera lui se întrevede acum o nouă provocare, aceea de a filma în afara atmosferei terestre.

Donna Langley, preşedintele Studiourilor Universal, a vorbit despre cel mai ambiţios proiect cinematografic care presupune echiparea protagonistului ca un cosmonaut şi lansarea lui în spaţiul cosmic, undeva în exteriorul Staţiei Spaţiale Internaţionale. „Avem un proiect grozav în curs de dezvoltare cu Tom, care îl are în vedere pe acesta să ducă o rachetă pe Stația Spațială. Să sperăm că va deveni primul civil care va face o plimbare în spațiu în afara Stației Spațiale Internaționale.“

Filmările vor avea loc pe pământ în cea mai mare parte, iar firul acţiunii îl va conduce pe erou în afara spaţiului pentru a salva planeta.

Regizorul filmului va fi Doug Liman, cel care a avut ideea de mai mult timp, însă proiectul a fost oprit din cauza pandemiei. Acesta mizează pe Tom Cruise, care la 60 de ani, este în formă şi poate duce la bun sfârşit proiectul.