Magic News

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul DEPECHE MODE de la București

DEPECHE MODE revine la București pe 26 iulie 2023.

Concertul face parte din turneul mondial “Memento Mori” și va avea loc la Arena Națională, în cadrul unul eveniment organizat de Emagic.

Biletele pentru publicul general s-au pus în vânzare astăzi, la bilete.emagic.ro și în rețelele iaBilet.ro și Entertix.ro.

Depeche Mode, incluși în 2020 pe lista “Rock & Roll Hall of Fame”, au anunțat în cadrul unei conferințe de presă susținute la Berlin pe 4 octombrie lansarea unui nou album, urmată de un turneu mondial.


Cel de-al cinsprezecelea album de studio Depeche Mode va purta numele de “Memento Mori’’ și se va lansa în primăvara lui 2023. Dave Gahan și Martin Gore au dezvăluit că turneul Memento Mori, prezentat de Live Nation, va începe în luna martie cu o serie de evenimente speciale în America de Nord, urmată, începând din luna mai, de concerte în Europa.

Pe harta turneului European se află și România, cu un concert extraordinar, ce va avea loc la Arena Națională din București, pe 26 iulie. Show-ul Depeche Mode va cuprinde și piese de pe noul album ‘’Memento Mori’’, cât și piese de pe albumele anterioare, deja consacrate.

Discutând despre Memento Mori, Martin Gore a declarat: “Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioada. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinși că el asta și-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificație aparte”.

“Lui Fletch i-ar fi plăcut la nebunie acest album. Suntem nerăbdători să împărtășim acest material cu voi și de abia așteptăm să vi-l prezentăm live în concertele de anul viitor” – a adăugat Dave Gahan.

Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode și primul după mai bine de cinci ani. Cel mai recent și cel mai îndelungat turneu Depeche Mode - “Global Spirit Tour” (2017-2018) – peste 130 de concerte – a adus trupa în fața a peste 3 milioane de fani, atât în Europa, cât și în America de Nord. Printre țările norocoase s-a aflat și România, cu un show live la Cluj-Napoca, organizat de Emagic in 2017, la Cluj Arena.

Memento Mori va fi cel de-al 15-lea album de studio al trupei Depeche Mode și continuarea albumului Spirit din 2017, intens aclamat de critici, care a ajuns pe locul 1 în 11 teritorii și în top 5 în alte peste 20 de țări. Memento Mori va fi lansat în premieră mondială în primăvara anului 2023 via Columbia Records. Cu vânzări de peste 100 de milioane de discuri și concerte în fața a peste 35 de milioane de fani din toată lumea, Depeche Mode rămâne un nume de referință, cu influență majoră în industrie, iar muzica lor o continuă evoluție, fiind o inspirație de neuitat pentru fani, critici și artiști deopotrivă.

Atât albumul, cât și turneul Memento Mori reprezintă cel mai nou capitol al unei moșteniri statornice și de neegalat.

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/2qk5GOIjR

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Arena Națională din București pot fi achiziționate de publicul general de la bilete.emagic.ro, precum și din rețelele iaBilet.ro si Entertix.ro, începând de astazi, 7 octombrie 2022, ora 10:00.