Magic News

Reese Witherspoon își pregătește revenirea în „Legally Blonde 3”

Fanii așteaptă cu nerăbdare revenirea lui Elle Wood în „Legally Blonde 3”! Filmul din 2001, bazat pe cartea Amandei Brown, a prezentat-o publicului pe blonda pasionată de modă care și-a urmat iubitul Warner la Harvard.

Cu Reese Witherspoon în rolul principal, filmul a creat o conexiune instantanee cu fanii și a produs o franciză cu o continuare în 2003, „Legally Blonde 2: Red, White & Blonde” și un spin-off direct din 2009, „Legally Blondes”.

Ținând cont de popularitatea filmului, în 2018, Witherspoon a dezvăluit că este oficial în discuții pentru a relua personajul într-un al treilea film. Doi ani mai târziu, Mindy Kaling și Dan Goor au fost angajați pentru a scrie scenariul. Și, deși nu avem încă o actualizare despre o listă concretă a distribuției sau a intrigii, mulți actori din filmul original și-au exprimat entuziasmul pentru a-și reînvia personajele.

Recent, Selma Blair, care a interpretat-o ​​pe Vivian Kensington în filmul inițial din 2001, și-a exprimat dorința de a se alătura următorului film. Într-o conversație cu Entertainment Tonight, actrița a lăudat clasicul original: „Legally Blonde este o bucurie, un clasic atât de technicolor acum”.

Continuarea AICI