Magic News

PRESALE Concert Depeche Mode: Bucureşti, 26 iulie 2023

Concertul face parte din turneul mondial "MEMENTO MORI" si va avea loc la Arena Nationala, in cadrul unul eveniment organizat de Emagic.

Pentru ca esti client Emagic, AI ACCES LA PRESALE INCEPAND CU 5 OCTOMBRIE, ORA 10:00. Foloseste codul DMemagic AICI si ia-ti biletul inaintea tuturor!

Vanzarea publica incepe vineri, 7 octombrie, ora 10:00, la bilete.emagic.ro si depechemode.emagic.ro, in retelele iaBilet.ro si Entertix.ro.

Depeche Mode, inclusi in 2020 pe lista "Rock & Roll Hall of Fame", au anuntat astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Berlin, lansarea unui nou album, urmata de un turneu mondial.

Cel de-al cinsprezecelea album de studio Depeche Mode va purta numele de "Memento Mori'' si se va lansa in primavara lui 2023.

Discutand despre Memento Mori, Martin Gore a declarat: "Am inceput lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioada. Dupa pierderea lui Fletch, am decis sa continuam, fiind convinsi ca el asta si-ar fi dorit, iar acest lucru nu a facut decat sa confere proiectului o semnificatie aparte". "

Lui Fletch i-ar fi placut la nebunie acest album. Suntem nerabdatori sa impartasim acest material cu voi si de abia asteptam sa vi-l prezentam live in concertele de anul viitor" – a adaugat Dave Gahan.

Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode si primul dupa mai bine de cinci ani. Cel mai recent si cel mai indelungat turneu Depeche Mode - "Global Spirit Tour" (2017-2018) – peste 130 de concerte – a adus trupa in fata a peste 3 milioane de fani, atat in Europa, cat si in America de Nord. Printre tarile norocoase s-a aflat si Romania, cu un show live la Cluj-Napoca, organizat de Emagic in 2017, la Cluj Arena.