Magic News

La 64 de ani, Andie MacDowell este imaginea absolută a încrederii în sine

Andie MacDowell a făcut senzaţie pe podiumul L’Oréal Paris de la Săptămâna Modei de la Paris.

Arătându-și picioarele tonifiate cu ajutorul unei rochii strălucitoare, actriţa în vârstă de 64 de ani a fost în centrul atenţiei, în timp ce a pozat și a dansat cu bucurie pe podiu.

Andie MacDowell a devenit un adevărat icon pentru femeile de peste 60 de ani, strălucind şi zâmbind la fiecare apariţie a sa. Ea face de fiecare data şi o declaraţie de stil, purtându-şi părul natural, la fel cum s-a întâmplat şi acum. Şi-a plimbându-şi din când în când mâinile prin păr, iar buclele ei voluminoase au amintit de coafura de la începutul anilor ’90, când o interpreta pe Carrie în “Four Weddings and a Funeral”. 30 de ani mai târziu, Andie are o nuanță naturală de gri. Ea şi-a completat look-ul cu un fard de pleoape strălucitor, care i-a luminat privirea şi a părut imaginea absolută a încrederii în sine.

Andie a fost una dintre primele femei celebre care au ales să îşi poarte părul aşa cum este el, fără să petreacă ore pe scaunul hairstiliştilor. Declarând că și-a dorit întotdeauna să aibă părul „sare și piper”, ea a vorbit pentru Vogue în 2021 despre emoțiile amestecate pe care le-a simțit în legătură cu îmbrățișarea culorii ei naturale.

„Am fost atât de precaută pentru că nu voiam ca nimeni să fie supărat și încercam să-mi dau seama cum aș putea purta peruci pentru a-i mulțumi pe oameni”, a spus ea atunci. „Dar odată ce am făcut-o, mi-a fost atât de clar că instinctele mele erau corecte pentru că nu m-am simțit niciodată mai puternică. Mă simt mai sinceră. Simt că nu mă prefac. Simt că îmbrățișez exact acolo unde sunt. Mă simt foarte confortabil. Și în multe feluri, cred că este mai potrivit pentru fața mea. Pur și simplu simt că mi se potrivește.”