Magic News

Top 9 seriale despre serial killers

De-a lungul anilor, a existat un interes din ce în ce mai mare pentru seriale și documentare cu criminali în serie, care le arată telespectatorilor ce se întâmplă în mintea unora dintre cei mai mari ucigași.

Crime multiple, tehnici unice și scene sângeroase ale crimei caracterizează unele dintre cele mai bune seriale cu criminali în serie care au ținut publicul cu sufletul la gură. Fie că este vorba despre criminalul în serie fictiv Dexter Morgan sau despre ucigașii în serie din viața reală precum Ted Bundy și Charles Sobhraj, serialele despre ucigași în serie reprezintă cumva niște opțiuni grozave de vizionare. Realitatea criminalității și ucigașilor în serie poate fi destul de terifiantă atunci când filmele sau serialele pe care le vizionezi intră cu adevărat în esențialul lucrurilor.

Așadar, aruncă un ochi la topul următor și spune-ne cu ce ar trebui să mai completăm această listă!

True Detective (season 1), HBO (2014)

Ne place un serial antologic bun, iar True Detective nu face excepție. Fiecare sezon are o distribuție și o poveste nouă, dar este primul sezon pe care ne concentrăm pentru această listă. În 1995, Dora Lange, în vârstă de 28 de ani, a fost ucisă, iar trupul ei a fost eliminat într-un mod grotesc, aproape ritualic. Detectivii Rust Cohle și Marty Hart au preluat atunci cazul și acum, 17 ani mai târziu, trebuie să-l redeschidă atunci când apare o altă victimă într-un mod similar. Primul sezon True Detective se desfășoară între flashback-uri și timpul prezent, permițând legătura dintre evenimentele din trecut și investigațiile actuale pentru a dezvălui ceea ce s-a întâmplat cu adevărat cu acele victime.

Continuarea AICI