Magic News

Cum au aniversat Amal şi George Clooney 8 ani de căsătorie

În urmă cu 8 ani, pe 27 septembrie 2014, George Clooney, unul dintre cei mai râvniţi burlaci, se căsătorea la Veneţia cu Amal, de profesie avocată.

Cei doi au avut o nuntă de vis şi au reuşit în cei opt ani să îşi întemeieze o familie frumoasă o dată cu venire ape lume a gemenilor lor, Alexander și Ella (5 ani).

Cuplul a sărbătorit cei opt ani de la nuntă la New York, într-un restaurant select, iar apariţia lor nu avea cum să treacă neobservată. Clooney, un adevărat gentleman, şi-a ţinut soţia de mână, ajutând-o să traverseze, în timp ce Amal a ales un outfit sofisticat, combinând un pulover negru, pe gât, cu o fustă în alb şi negru şi o perche de sandale pe gleznă, cu toc ameţitor.


Cu câteva zile înainte de aniversare, actorul în vârstă de 61 de ani şi-a complimentat soţia în cadrul emisiunii Entertainment Tonight: “Deja opt ani! Au spus că nu va dura”, a spus el amuzat. Tot referindu-se la soția sa, avocat în vârstă de 44 de ani, el a adăugat: „Tot ceea ce are de-a face cu soția mea este aproape magic: cred că toată lumea și-a dat seama văzând-o, ascultând-o și auzind cauzele pentru care luptă. Nu are nicio parte rea!” a mai declarat actorul.