Magic News

Javier Bardem este „Cel mai tare şef”

Javier Bardem, actor câştigător al premiilor Oscar, Globul de Aur, Goya şi Bafta, revine pe marile ecrane din România în rolul principal din „Cel mai tare şef/ El Buen Patron”, cea mai nouă comedie a multi-premiatului regizor spaniol Fernando Leon de Aranoa.

Pelicula a obtinut multiple premii Goya pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun actor într-un rol principal, Cel mai bun scenariu original, Cea mai bună muzică, Cel mai bun montaj. Premiera internaţională a avut loc pe 15 octombrie 2021 în Spania, filmul lui Aranoa obţinând peste 6,5 milioane dolari la box-office-ul mondial.

„Cel mai tare şef” este o comedie dramatică care spune povestea angajaţilor companiei spaniole Básculas Blanco, o organizaţie care produce cântare industriale, şi care aşteaptă vizita iminentă a unui comitet care va stabili dacă merită sau nu Premiul local de Excelenţă în afaceri. Astfel totul trebuie să fie perfect. Proprietarul companiei, Blanco (Javier Bardem) face toate eforturile posibile pentru a rezolva problemele angajaţilor săi. Blanco joacă un rol foarte important în această poveste tragicomică a unui ecosistem industrial. Cu toate că filmul este o comedie, apasa puncte sensibile ale societăţii de azi şi examinează cu atenţie relaţiile personale şi profesionale din cadrul unei afaceri de familie care coordonează sute de muncitori.

Continuarea AICI