Magic News

Johnny Depp trăieşte o poveste de iubire cu avocata lui

Revista People a anunţat că actorul Johnny Depp trăieşte o nouă poveste de iubire, iar cea care i-a cucerit inima este nimeni alta decât avocata lui.

Nu este vorba despre avocata Camille Vasquez, cea care l-a apărat în procesul contra lui Amber Heard, ci cu Joelle Riche, care l-a reprezentat în procesul de calomnie împtriva tabloidului The Sun, în 2020, caz pierdut însă de cei doi.


Când s-au cunoscut, în 2020, avocata britanică în vârstă de 37 de ani, mamă a doi copii, era căsătorită. Ea a intentat divorţ între timp, iar o sursă a povestit că există o adevărată chimie între Joelle şi Johnny Depp.


Sursa de la Us Weekly a spus că cei doi s-ar fi întâlnit „discret” în hoteluri în primele etape ale relației lor intime. Joelle a fost alături de Johnny Depp la tribunal pe perioada procesului cu Amber Heard, iar motivele prezenţei nu au fost unele profesionale, ea însoţindu-şi “bărbatul”. Avocata este cunoscuta pentru parteneriatul pe care îl are cu firma Schilling, care îi reprezintă şi pe Prinţul Harry şi pe soţia lui, Meghan.