Magic News

Brad Pitt şi-a lansat propriul brand de cosmetice: Le Domaine

Brad Pitt îşi lărgeşte sfera preocupărilor, după ce de curând a debutat ca sculptor, şi intră în universul cosmeticelor premium.

Actorul s-a asociat cu familia Perrin pentru a crea o linie de skincare care care are la bază resturile care rămân după producţia de vinuri de pe domeniul Castelului de la Miraval.

“În natură, principiul deșeurilor nu există. Tot ce rămâne, fiecare obiect aruncat devine hrană pentru altul”, a explicat actorul celor prezenţi la lansare. “Un aliment care, grație științei, ar face posibilă lupta împotriva îmbătrânirii pielii.” „Aveam în cap ideea de a crea o linie de îngrijire a pielii (…) Am fost implicat în fiecare etapă a procesului, de la alegerea numelui, la identitatea vizuală și inclusiv la testarea produsului”, scrie elle.fr.

Actorul a dezvăluit că folosește zilnic „La Crème” în rutina sa de frumusețe și se asigură că îi oferă un real sentiment de confort „chiar și sub soarele din California”.

Brad Pitt a dezvăluit într-un interviu pentru Vogue care sunt, în opinia lui, cei mai frumoşi bărbaţi: „Știi, din lumea actorilor, pentru că este slujba mea de zi cu zi… Paul Newman este cel la care mă gândesc prima oară”, a dezvăluit Brad Pitt. „Pentru că a îmbătrânit cu atâta grație. Și pentru că a fost o ființă cu adevărat specială, generoasă, caldă și sinceră.” „Dacă ar fi să numesc pe cineva prezent, ei bine, trebuie să-l numesc pe George Clooney… pentru că de ce nu?”, a glumit actorul.

Pasionat de arhitectură și design, lui Brad Pitt i-a plăcut să colaboreze și la designul dopurilor, realizate din stejar extras din resturile din butoaie.

Toate produsele sunt vegane, reîncărcabile (cu excepția emulsiei) și aproape în întregime reciclabile fiind aleasă sticlă de cea mai înaltă calitate, care conține sticlă reciclată. Parfumul este foarte subtil, cu note ușoare de iris, floare de portocal și mosc. Texturile sunt moi și delicate la atingere.

Brad Pitt are planuri mari cu Miraval unde vrea să facă un adevărat loc de creaţie. Actorul s-a angajat să restaureze complet un vechi studio unde au fost înregistarte albume mitice, precum “The Wall” al trupei Pink Floyd. Ariştii vor sta acolo, într-o clădire de epocă, amenajată de Brad Pitt şi aflată în mijlocul podgoriilor.