Magic News

TOP 6 filme cu Ryan Reynolds

Când vine vorba de carismă fără efort și inteligență ironică, fermecătorul canadian Ryan Reynolds ne vine în minte instantaneu.

Ryan Reynolds a devenit în timp una dintre cele mai populare celebrități de cinema de la Hollywood. Actor, producător, antreprenor și familist, statutul lui Reynolds de superstar nu a fost așa de ușor de obținut pe cât pare, de când a început să joace în anii 1990.

Succesul său recurent este o dovadă a faptului că, oricât de celebru pare să devină cineva „peste noapte”, cel mai probabil a durat ani pentru a atinge acel vârf. Cel mai notabil rol de început al lui Reynolds a fost cel de co-protagonist al sitcom-ului ABC din anii '90 Two Guys and a Girl (care i-a adus ample comparații cu Jim Carrey), dar tranziția lui pe marele ecran nu a fost un home run instantaneu.

După un deceniu de comedii cu succes, Reynolds și-a încercat norocul în universul supereroilor. După ce Green Lantern din 2011 s-a spulberat, el a făcut valuri cu Deadpool din 2016, marcând un umorul obraznic specific lui Reynolds.

Ryan formează un cuplu cu actrița americană de succes Blake Lively. Cei doi s-au cunoscut la începutul anului 2010, în timp ce lucrau la filmul „Green Lantern” și au început să se întâlnească în octombrie 2011. S-au căsătorit în 2012 și acum așteaptă cel de-al patrulea copil. Cei doi au acasă trei fetițe: James, în vârstă de șapte ani, Inez, de cinci ani, și Betty, de doi ani.

Reynolds a împărtășit recent decizia sa de a renunța puțin la actorie pentru a se concentra pe paternitate: „Cel mai important lucru pentru mine este că nu vreau să ratez această perioadă cu copiii mei”, a spus Ryan. El a adăugat: „Îmi place foarte mult să fiu tată prezent. Îmi place să-i duc la școală dimineața, îmi place să îi iau.”

Continaurea AICI