Magic News

O seară în lumea fantastică a Pandorei

La Kong Herăstrău am intrat în atmosfera celebrului„Avatar”

Marți am petrecut o seară demnă de științifico-fantastic la Kong Herăstrău, un restaurant ce pare să fie decorat chiar de James Cameron însuși. CineForum și-a propus să ne aducă aminte de universul „Avatar”, cu ocazia apropierii cu pași repezi de data la care filmul „Avatar: Calea Apei” va avea premiera în cinematografe.


 Invitații au fost tratați, încă de la intrarea pe ușă ca adevărate VIP-uri Na’vi. Am avut ocazia să încerc diferite activități cu tematica filmului și să vorbesc cu câțiva dintre cei mai populari internauți ai momentului. Participanții s-au pictat pe față, transformându-se în adevărați indigeni ai Pandorei la masa de machiaj și s-au filmat cu camera 3600, care a capturat momente care mai de care mai hazlii. Am vizionat împreună trailer-ul noului film „Avatar” ce urmează să fie lansat și am împărtășit păreri despre ce așteptări avem de la firul narativ și grafică, la un pahar de Blue Avatar, cocktailul creat special pentru această ocazie.


Atmosfera nu m-a făcut decât să fiu extrem de nerăbdătoare să iasă filmul și pot spune că m-am simțit ca un veritabil Na’vi. Premiera „Avatar: Calea Apei” va avea loc pe 16 decembrie în cinematografele românești, până atunci, primul film „Avatar” rulează pe marile ecrane de la noi, vineri, 23 septembrie.


Mai multe informații despre filmele „Avatar” puteți accesa aici.

Irina-Maria Marinescu