Magic News

„AVATAR” - înapoi pe Pandora, înapoi în viitor

„Avatar”, super hit-ul de box office al lui James Cameron, va fi relansat în cinematografe în luna septembrie, cu imagine și sunet remasterizate.

El va rula din nou pe marile ecrane începând cu 23 septembrie, reîmprospătând astfel memoria spectatorilor și fanilor și pregătind terenul pentru lansarea celei de-a doua părți: „Avatar: The Way of Water”. Un lucru necesar, având în vedere că „Avatar” a fost lansat în 2009. La acel moment, în urmă cu 13 ani, el a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, record pe care încă îl păstrează, cu 2,8 miliarde de dolari la box office la nivel mondial.

Ce-i drept, a existat un moment scurt în care „Avatar” a fost depășit de „Avengers: Endgame”, care în prezent este al doilea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu 2,7 miliarde de dolari. „Avatar” a fost ajutat să ajungă înapoi pe prima poziție de lansarea în China, care i-a adus filmului lui Cameron încă 44 de milioane de dolari în doar zece zile, ceea ce l-a săltat peste încasările Endgame.

Continuarea AICI