„Mrs. Harris Goes to Paris”: mitul reinterpretat al rochiei couture perfecte

La început de toamnă ne întâlnim în cinematografe cu filmul „Mrs. Harris Goes to Paris”, un deliciu captivant pentru pasionații de modă, lux și piese de colecție.

Share

Cu Lesley Manville și Isabelle Huppert în rolurile principale, acesta este o ecranizare fastuoasă a romanului cu același nume al lui Paul Gallico din 1958, produsă în colaborare direct cu casa de modă Dior.

Imaginați-vă că priviți cu dragoste în vitrina unei patiserii franceze cu dulciuri colorate: ecleruri, macarons pufoase, croissante apetisante... Din punct de vedere cinematografic, savurosul film „Mrs. Harris Goes to Paris” este cel mai aproape de acea senzație de dulce fără calorii, urmărind visul Adei Harris, o menajeră britanică și văduvă de război, de a merge la Paris și de a-și cumpăra propria rochie marca Christian Dior.

Isabelle Huppert (Elle) vine în rolul șefei Casei Dior, Claudine Colbert. Ea reprezintă primul obstacol pe care femeia de origine britanică Harris (Lesley Manville) îl întâlnește la sosirea ei la Paris, în încercarea ei de a-și cumpăra rochia couture de care este profund îndrăgostită, numită sugestiv Temptation.

Continuarea AICI 

Share