Magic News

Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, criticat pentru că a cântat “Bohemian Rhapsody” înainte de funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Justin Trudeau a apărut într-un videoclip în care este surprins cântând “Bohemian Rhapsody”, melodia trupei Queen, într-un hotel din Londra, înainte de funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Trudeau apare îmbrăcat într-un tricou, stând sprijinit de un pian la Hotelul Corinthia în timp ce cântă una dintre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei Queen.Politicianul poate fi auzit fredonând ”Easy come, easy go, little high, little low” şi ”Any way the wind blows” alături de apreciatul pianist canadian Gregory Charles.

Echipa lui a recunoscut că videoclipul de 14 secunde urmărit de peste 1,5 milioane este real. Filmarea a generat multe comentarii, iar în Canada Trudeau a fost aspru criticat pentru încălcarea protocolului.


“După cina de sâmbătă, premierul s-a alăturat unei mici întruniri cu membri ai delegaţiei canadiane, care s-au reunit pentru a aduce un omagiu vieţii şi domniei Majestăţii Sale”, a spus un purtător de cuvânt al premierului, care a luat parte la diverse activităţi menite să aducă omagiu Reginei Elizabeth a II-a în timp ce se afla la Londra.

“Cuvântul “stânjenitor” este puţin spus pentru a descrie momentul. Da, uneori oamenii trebuie să se destindă. Nu, nu există nicio dovadă că era în stare de ebrietate. Dar el este prim-ministru, se afla într-un loc public, în ajunul înmormântării Reginei. Şi astfel se comportă el?”, a scris Andrew Coyne, editorialist la Globe and Mail, pe Twitter.

Criticile aduse lui Justin Trudeau vin după cele care au vizat-o pe Sanna Marin, prim-minstrul Finlandei, care a fost filmată în timp ce se distra la o petrecere.