Magic News

Filmul "Nu Îți Face Griji, Dragă" ajunge pe marile ecrane din România pe 23 septembrie

Filmul „Nu Îți Face Griji, Dragă" (Don't Worry Darling) este un thriller psihologic îndrăzneț și impresionant din punct de vedere vizual care se mândrește cu jocul actoricesc de excepție al actriței care a câștigat un premiu Oscar, Florence Pugh, și al îndrăgitului artist Harry Styles.

Producția se bucură de o distribuție spectaculoasă prin participarea lui Chris Pine și Olivia Wilde care semnează și regia. Lui Wilde i se alătură în spatele camerei directorul de fotografie de două ori nominalizat la Oscar, Matthew Libatique ("A Star Is Born", "Black Swan"), compozitorul nominalizat la Oscar, John Powell ("Jason Bourne"), supervizorul muzical Randall Poster ("No Time to Die") și designerul de costume Arianne Phillips ("Once Upon a Time... In Hollywood").

O producție New Line Cinema și Warner Bros. Pictures, „Nu Îți Face Griji, Dragă" spune povestea lui Alice (Pugh) și Jack (Styles) care sunt norocoși că locuiesc în orașul companiei Victory, unde bărbații comunității lucrează la proiectul ultrasecret cu același nume, Victory.


Plini de optimism și sub îndrumarea vizionarului președinte al companiei, Frank (Pine), familiile acestei comunități din anii '50 își pot petrece timpul bucurându-se de frumusețea şi luxul comunității lor. Viața este perfectă, nevoile fiecărui rezident fiind îndeplinite de companie în schimbul discreției și loialitatăţii față de proiectul Victory. Dar în scurt timp, apar crăpături în viața lor şi unele întâmplări o fac pe Alice (Pugh) să pună la îndoială proiectul Victory şi ce se întâmplă cu adevărat în acest paradis.

Din distribuția filmului fac parte și Gemma Chan („Crazy Rich Asians"), KiKi Layne („The Old Guard") și Chris Pine („All the Old Knives"), Nick Kroll („Cum se termină"), Sydney Chandler („Pistol"), Kate Berlant („Once Upon a Time... In Hollywood"), Asif Ali („WandaVision"), Douglas Smith („Big Little Lies"), Timothy Simons („Veep") și Ari'el Stachel („Respect the Jux").

„Nu Îți Face Griji, Dragă" (Don't Worry Darling) este distribuit în România de Vertical Entertainment și va fi lansat în cinematografe pe 23 septembrie 2022.