Magic News

Andreea Marin şi vacanţa sa pe bicicletă în Italia - “Am fost din nou copil vacanţa asta!”

Andreea Marin a fost de curând în vacanţă în Italia, ţara ei preferată, şi s-a oprit la Como, considerat cea mai romantică destinaţie a Italiei.

“Iubesc Italia. Într-o altă viaţă, sigur am trăit aici, la Roma”, spunea Andreea în trecut, iar Italia este ţara în care se întoarce în fiecare an.

De data aceasta, Andreea le-a mărturisit fanilor că a mers foarte mult cu bicicleta, o experienţă nemaipomenită, care a bucurat-o şi i-a adus aminte de copilărie. Bicicleta i-a permis să se oprească acolo unde i se părea cel mai frumos, iar după o plimbare pe malurile colorate ale Lacului Como, nimic nu se compară cu o îngheţată delicioasă cum numai în Italia poţi savura.

„Pe două roți, de dimineața până seara, așa a fost ultima vacanță în Como, de curând. O bucurie, sentiment de libertate și copilărie, am oprit unde și când doream, vizitam locurile ce ne făceau cu ochiul, înghețata era mai bună după o excursie pe bicicletă pe malul lacului, hop în barcă apoi, iar ea ne aștepta cuminte unde o parcam. Am fost din nou copil vacanța asta! Vreau să-mi amintesc, așa că scot bicicleta de acasă la plimbare când nu plouă. Bună dimineața, prețuiește viața!”, a fost mesajul transmis de Andreea Marin pe Instagram.


Andreea îşi doreşte să prelungească starea de bine din vacanţă, aşa că şi-a propus să iasă la plimbare şi acasă, atunci când nu plouă.