Magic News

Gândurile celor care au iubit-o pe Regina Elisabeta a II-a: Elton John, The Rolling Stones sau Agentul 007

Vestea morţii Reginei Elisabeta a II-a i-a întristat pe toţi cei care au avut şansa de a o cunoaşte.

Daniel Craig, interpretul lui James Bond, celebrul agent aflat în slujba Majestăţii Sale, a apărut alături de regină într-un filmuleţ pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, în care o escorta pe Regină pe coridoarele Palatului Buckingham.

“Eu, ca şi mulţi, am fost profund întristat de vestea de astăzi şi gândurile mele se îndreaptă către familia regală, către cei pe care i-a iubit şi toţi cei care au iubit-o”, a declarat actorul.

“Sunt trist pentru ţara mea şi pentru ceea ce a pierdut”, a scris Sting.


Trupa The Rolling Stones a salutat o “prezenţă constantă” în viaţa lor şi a britanicilor.


Sir Elton John şi-a exprimat “profunda tristeţe” după moartea reginei. “A fost o prezenţă care a inspirat şi ne-a condus ţara prin unele dintre cele mai măreţe şi întunecate momente cu graţie, decenţă şi căldură”. “Regina Elizabeth reprezintă o mare parte din viaţa mea, din copilărie până astăzi, şi îmi va lipsi mult”.


Victoria Beckham i-a adus, de asemenea, un omagiu Reginei Elisabeta a II-a: “Astăzi este o zi tristă nu doar pentru ţara noastră, ci pentru lumea întreagă. Sunt profund întristată de moartea reginei noastre iubite. Ne vom aminti de ea pentru loialitatea și serviciul ei de neclintit, iar gândurile mele se îndreaptă către Familia Regală în acest moment incredibil de trist.”


Regina Elisabetaa a II-a a murit joi, la reşedinţa sa din Balmoral după o domnie de 70 de ani. Fiul ei, Charles, în vârstă de 73 de ani, urcă pe tron sub numele de Charles III.