Magic News

Premierele lunii septembrie la cinema

Luna septembrie continuă seria de întâlniri cinematografice cu filme în premieră pentru toate gusturile pe marile ecrane. Începutul toamnei vine la pachet cu o serie de filme excepționale pe care trebuie să le bifeze orice pasionat de noi povești.

Dacă până acum nu ai reușit să ajungi la film alături de cei dragi, stai fără griji, pentru că sezonul lansărilor cinematografice de top abia începe și scenariile sunt mai variate ca niciodată. Iată ce filme avem pregătite la început de toamnă pe marile ecrane:

3000 de ani de dorință -2 septembrie

Dr. Alithea Binnie (Tilda Swinton) este mulțumită de viață și privește lumea cu un scepticism sănătos. În ciuda acestui fapt, ea întâlnește un Djinn (Idris Elba) care îi oferă trei dorințe în schimbul eliberării lui. Aceasta este o problemă, deoarece ea este specialist în arta narațiunii și cunoaște toate poveștile cu morală despre dorințele care au mers prost. El își pledează cauza spunându-i povești fantastice din trecutul său. În cele din urmă, ea se lasă amăgită și își pune o dorință care îi va surprinde pe amândoi.

DRAGON BALL: Super Hero - 2 septembrie

Cândva, armata Red Ribbon a fost anihilată de Son Goku. Cei care îi duc mai departe spiritul au creat Androizii supremi, Gamma 1 și Gamma 2. Aceștia se auto-intitulează “super-eroi” și încep ofensiva împotriva lui Piccolo si Gohan…Care este scopul Noii Armate Red Ribbon? În fața pericolului iminent, este vremea să vă treziți, Super-Eroi!

Continuarea AICI