Magic News

Dirijorul Tăcerilor, din 2 septembrie, la cinema

Ți-e dor de un film românesc, plin de conexiuni neașteptate și intrigi captivante? Vino să vezi Dirijorul Tăcerilor din 2 septembrie la cinema!

Povești de familie, jocuri de putere, trecut, prezent și viitor – toate într-o singură lume. Filmul Dirijorul Tăcerilor este distribuit de Vertical Entertainment doar în cinematografe, din 2 septembrie.


Pelicula îi are în distribuţie pe: Vlad Zamfirescu, Dana Vulc, Ovidiu Ghiniță, Cristina Deleanu, Victor Țepeanu, Ioana Mărcoiu, Adrian Titieni, Andrei Aradits, Dragoș Stemate, Costina Cheyrouze, Andras Demeter, Maia Morgenstern.

În capitala unei țări est-europene, o clădire istorică urmează a fi demolată de către mafioții locali în cârdășie cu indivizi corupți, din afara granițelor. Oamenii care locuiesc în această casă, împreună cu familiile lor (3 generații) sunt pur și simplu distruși, iar viețile lor – sparte în cioburi. Casa reprezintă o sinecdocă a întregii țări, a modului cum a rezistat în istorie și în care, azi, se prăbușește sub presiunea noilor îmbogățiți.