Magic News

Hillary Clinton o susţine pe Sanna Marin - “Dansează în continuare, Sanna Marin!”

Hillary Clinton, fost Secretar de Stat al Americii şi candidată la preşedinţia ţării, şi-a arătat susţinerea faţă de Sanna Marin, prim-ministrul Finlandei.

Aceasta s-a aflat în centrul atenţiei după apariţia unor imagini cu ea în care apare dansând în timpul liber, lucru condiderat nepotrivit de unii.

“După cum spunea Ann Richards, . Iată-mă în Cartagena, unde mă aflam pentru o întâlnire în calitate de Secretar de Stat. Dansează în continuare, Sanna Marin”, a scris Hillary Clinton.


Sanna Marin a reacţionat mulţumindu-i lui Hillary Clinton şi adăugând un emoticon sub forma unei inimi.

Hillary Clinton se alătură astfel unui mare număr de femei din lumea întreagă care şi-au arătat susţinerea faţa de Sanan Marin, filmându-se în timp ce dansează.


După apariţia imaginilor, Sanna Marin s-a apărat spunând că nu a făcut altceva decât “să danseze, să cânte, să-şi îmbrăţişeze prietenii şi să bea alcool… Sper ca în anul 2022 să fie acceptat ca până şi factorii de decizie pot să danseze, să cânte şi să meargă la petreceri”, a spus Marin, în vârstă de 36 de ani, care declara în 2019 că nu va fi o politiciană în sensul classic al cuvântului.