Magic News

Britney Spears revine după 6 ani cu “Hold Me Closer”, o colaborare cu Elton John

După o pauză de 6 ani, Britney Spears a lansat melodia “Hold Me Closer”, un remix după melodia “Tiny Dancer” a lui Elton John, lansată în 1971.

Într-un interviu pentru The Guardian, Elton John a vorbit despre această colaborare, dezvăluind că Britney a ezitat să participe la acest proiect. “Ea a cântat formidabil de bine”, a explicat Elton John. “Toată lumea spunea că nu mai poate cânta. A fost atât de minunată atunci când şi-a început cariera. Ştiam că poate să mai cânte. Sunt fericit cu ce a reuşit să facă”.


Elton John s-a luptat ani la rând cu adicţiile şi a mărturisit de asemenea că înţelege prin ce a trecut cântăreaţa de când viaţa ei a fost extrem de mediatizată: “Este dificil când eşti tânăr. Britney a fost devastată. Şi eu am fost când am ieşit de la reabilitare. Cunosc foarte bine senzaţia şi este oribilă". Artistul are acum experienţa de a-i sfătui pe oameni şi de a-i ajuta pentru că nu îşi mai doreşte să vadă artişti care suferă.

Britney Spears s-a aflat timp de 13 ani sub tutela tatălui ei, de care a reuşit să scape anul trecut. Ultimul ei album, “Glory”, a fost lansat în 2016.

Elton John a lansat anul trecut alături de Dua Lipa melodia “Cold Heart”, un remix după “Rocket Man” şi “Sacrifice”, iar cântecul a fost un adevărat succes.