Magic News

Prinţul Harry şi Meghan Markle au adoptat o căţeluşă din rasa Beagle. Ce poveste cu final fericit are aceasta!

Familia Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle s-a mărit cu un căţel spre bucuria celor doi copii ai cuplului

Este vorba de un Beagle de 7 ani pe nume Mamma Mia, care acum locuieşte alături de Harry, Meghan, Archie şi Lilibet în vila lor din Montecito, California.

Câinele adoptat este unul dintre cei 4000 de căţei salvaţi din Virginia, dintr-un laborator de cercetare, care a fos închis în luna iulie. Neglijaţi şi trataţi necorespunzător, unii căţei Beagle sunt bolnavi sau răniţi, însă unul dintre ei a fost extrem de norocos, devenind un căţel regal.


Shannon Keith, avocată specializată în drepturile animalelor, cea care conduce Beagle Freedom Project, a oferit detalii despre această adopţie.

Ea a dezvăluit că Meghan a luat legătura cu ea după ce a văzut ştirile, iar cuplu a vizitat adăpostul. Ducesa a ales un câine mai bătrân, conştientă că un astfel de căţel este mai vulnerabil şi are şanse mai mici să fie adoptat: “Nu vrem un câine de Crăciun… Vrem unul pe care să îl putem ajuta”, a spus Meghan, în timp ce o ţinea în braţe pe Mia. La plecare, Prinţul Harry s-a interest dacă Mamma Mia are o jucărie preferată.

“În sfârşit, este liberă să fie un câine, iar cei opt pui adorabili ai ei nu vor mai ajunge niciodată într-un laborator”, a mai spus avocata.

Meghan Markle are experienţă în creşterea unui Beagle, în 2018, când s-a mutat în Marea Britanie, aducându-l cu ea pe Gus, câine său din această rasă.

Câinii din rasa Beagle au un temperament liniștit. Iubesc copiii şi au nevoie de multă mișcare, aproximativ două ore pe zi sau mai mult. Beagle-ul este un caine inteligent, însă trecutul de vânător îl face încăpăţânat şi determinat.