Magic News

Sylvester Stallone, la un pas de divorţ după o căsătorie de 25 de ani. Mesajul actorului

După 25 de ani de căsătorie, Jennifer Flavin-Stallone vrea să divorţeze de Sylvester Stallone, dezvăluind şi câteva dintre motive.

În vârstă de 54 de ani, Jennifer a depus documentele în Palm Beach, Florida pe 19 august prin care cere desfacerea căsătoriei cu „Rocky”, în vârstă de 76 de ani.

„Stallone s-a implicat în epuizarea sau risipa intenționată a bunurilor conjugale, iar asta a avut un impact economic negativ asupra patrimoniului conjugal. Mai mult, soțului ar trebui să i se interzică să vândă, să transfere sau să cedeze orice bun în timpul procesului”, se arată în documente.

„Îmi iubesc familia. Abordăm pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale”, a fost mesajul transmis de actor. Acesta şi-a acoperit tatuajul cu chipul soţiei cu cel al câinelui său, Butkus, care a apărut în “Rocky”.

Jennifer îşi doreşte să rămână în casa din Palm Beach, unde locuieşte alături de fetele ei, Sophia, Sistine şi Scarlet. De asemenea, ea vrea să revină la numele pe care îl avea înainte de căsătorie, Lee Flavin.

Potrivit documentelor, mariajul lor este „distrus iremediabil”, iar Flavin solicită ca bunurile acumulate în timpul căsătoriei să fie „distribuite în mod echitabil” între ei. Soţia actorului susține că acesta a ascuns o parte din bunurile conjugale. „Stallone s-a implicat în epuizarea sau risipa intenționată a bunurilor conjugale, iar asta a avut un impact economic negativ asupra patrimoniului conjugal. Mai mult, soțului ar trebui să i se interzică să vândă, să transfere sau să cedeze orice bun în timpul procesului”.

Sylvester Stallone a mai trecut prin două divorţuri, el despărţindu-se de Sasha Czack şi Brigitte Nielsen. Pe Jennifer, originară din LA, care a lucrat pentru celebra Elite Modeling Agency, a cunoscut-o în 1988 şi s-au căsătorit în 1997, la un an după naşterea primei lor fiice.