Magic News

Interviurile KIMARO 2022, seara „Magic Sunsets” - Bere Gratis: „Ne este dor de oameni și oamenilor le-a fost dor de noi”

Bere Gratis a fost a doua trupă care a urcat pe scena KIMARO 2022 și a făcut un show de senzație. Iată și ce ne-au povestit la interviul din backstage.

Prima noapte de KIMARO 2022, festivalul organizat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM, în Parcarea Plajei Modern de la Marea Neagră, a început în putere cu 3 concerte senzaționale: 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf.

Peste 5000 de oameni au fost prezenți la malul mării să se bucure de seara magică și să cânte alături de trupele lor preferate, iar distracția nu s-a terminat. Astăzi urcă pe scenă Spike, Antonia, Delia și Voltaj, la Kiss Energy, iar pe 14 august, Lupu’ cel Rău, Bucovina, Bosquito și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights.

Bere Gratis a cucerit inimile publicului KIMARO cu un mega show. Artiştii au venit într-o formulă deosebită, cu o mulțime de muzicieni pe scenă, pentru a se asigura că unele dintre cele mai cunoscute piese românești prind viață așa cum se cuvine. În plus, Bere Gratis a avut și un invitat special: Theo Rose a urcat alături de ei pe scenă, într-un moment dedicat tuturor sărbătoriților din public - pentru că împreună au cântat single-ul „Ziua Ta”, colaborarea dintre tânăra artistă și trupă.

Iată ce au povestit cu Liana Stanciu la interviul din backstage, după concert.


Miță, solistul Bere Gratis, a spus imediat că ceea ce a definit concertul ăsta a fost cuvântul „dor”. 

Ne este dor de oameni, oamenilor le-a fost dor de noi. 2 ani s-au simțit, statul acasă, am spus și pe scenă, ei au putut să ne asculte, noi nu am putut să-i ascultăm. 

Întreaga trupă a fost foarte entuziasmată peste măsură de revenirea pe scenă, lucru care s-a văzut nu doar în timpul concertului, dar și în timpul interviului. 

În ceea ce privește ce urmează pentru Bere Gratis, băieții au răspuns că în viitorul apropiat vor cânta la multe nunți, deoarece lumea-i cheamă la foarte multe astfel de evenimente. Miță a mai adăugat că și cântările de la astfel de evenimente sunt tratate cu la fel de multă seriozitate ca și concertele de la festivaluri. 


Întrebat despre colaborarea cu Theo Rose, Miță a spus: 

„O voce foarte bună, un talent, s-a văzut și pe scenă. S-a adaptat foarte bine, s-a mulat foarte bine pe ceea ce i-am cerut și e un artist de mare viitor, o să auziți foarte tare de Theo Rose. Am zis-o de la început, când nu era valul atât de mare.” 

De asemenea, se pare că Bere Gratis mai pregătește două single-uri în viitorul apropiat, unul tot o colaborare cu un nume mare.  


 Despre magie, Miță a spus că are următoarea definiție: 

„Pentru mine magie e că urc pe scenă și lumea mă aplaudă și cântă cu mine. Aia e o mare magie.” 

Și restul băieților au răspuns similar, că magia este ce se întâmplă pe scenă și în public în timpul unui concert.