Magic News

Interviurile KIMARO 2022, seara „Magic Sunsets” - Theo Rose: „Avem prea multă muzică bună în România, de care oamenii prea puțin știu”

Theo Rose a fost invitatul special al trupei Bere Gratis, alături de care a cântat hitul „Ziua Ta”.

Prima noapte de KIMARO 2022, festivalul organizat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM, în Parcarea Plajei Modern de la Marea Neagră, a fost una explozivă, cu foarte multă muzică bună LIVE interpretată de trupele 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf

Peste 5000 de oameni au fost prezenți la malul mării să se bucure de seara magică și să cânte alături de trupele lor preferate, iar distracția nu s-a terminat. Astăzi urcă pe scenă Spike, Antonia, Delia și Voltaj, la Kiss Energy, iar pe 14 august, Lupu’ cel Rău, Bucovina, Bosquito și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights

A doua trupă prezentă pe scenă în seara „Magic Nights” a fost Bere Gratis, care s-a prezentat într-o formulă deosebită, cu o mulțime de muzicieni pe scenă, pentru a se asigura că unele dintre cele mai cunoscute piese românești prind viață așa cum se cuvine. În plus, Bere Gratis a avut și un invitat special: Theo Rose Artista a urcat alături pe scenă într-un moment dedicat tuturor sărbătoriților din public - pentru că împreună au cântat single-ul „Ziua Ta”, colaborarea dintre tânăra artistă și Bere Gratis. Însă nu înainte de a trece și pe la Liana Stanciu, pentru un scurt interviu pe care ți-l redăm mai jos: 


Ce înseamnă pentru tine magie? 

Păi, raportându-mă acum la viața mea, magie e tot ce am crezut imposibil de realizat, dar cu toate astea s-a întâmplat. Și am știut cumva în adâncul sufletului că asta ar putea fi posibil. E o magie pe care am făcut-o eu cumva în complotare cu Dumnezeu. 

E o legătură specială! 

Este, pentru că am primit cumva niște direcții clare vis-a-vis de ce o să se întâmple cu viața mea. Am avut o certitudine din născare și am știut, chiar dacă au fost perioade în care nu se întâmplau lucruri extraordinare cu mine, că exista certitudinea asta, că voi ajunge aici. Cred că asta e magie. 

Muzică sau să joci? Ce-ți place mai tare? 

E foarte greu să spun în momentul ăsta, pentru că actoria e ceva foarte nou, descopăr acum tainele ei. Mi-e foarte greu să mă hotărăsc. Muzica e ceva ce stăpânesc. Muzica e un cadru în care mă simt foarte acasă. Actoria e ceva ce descopăr acum și unde-mi creez noul meu loc. Noul meu acasă. S-ar putea să fie cam două case pentru mine. Așa că cu cât mai multe proprietăți, cu atât mai bine. 


Care-i piesa ta preferată românească? Ce-ți place ție, dimineața, când te speli pe dinți, să cânți? 

Nu cred că m-aș putea pronunța în sensul ăsta, pentru că sunt foarte multe, dar de dimineață am ascultat Dida Drăgan, „Rug”. E o piesă pe care am cântat-o când eram mai mică în festivaluri și mi-am adus aminte de ea și am ascultat-o și mi-a provocat aceeași emoție. Avem prea multă muzică bună în România de care oamenii prea puțin știu. 

Mai ai zile libere? 

Nu. Nu prea există zile libere, dar nu mă plâng. Asta e viața pe care mi-am dorit s-o am. Mă bucur de ea și trăiesc la maxim momentele astea. Și mă bucur de oportunități, întâlnesc oameni de la care am ce învăța. Mă învârt în conjuncturi cu oameni mult mai buni decât mine în orice sens posibil. Așa că e un prilej maxim de a mă dezvolta. O să am destul timp să mă relaxez mai încolo, peste câțiva ani. 

Cine nu cântă la tine în casă? 

Găina. Dar până și alea cântă ceva de dimineață.  Nu există, cântă toată lumea la mine în familie. Suntem o familie de oameni care iubesc muzica. Mai avem și netalentați acolo, dar care cântă și ei. Iubim muzica, iubim distracția și ne bucurăm. 


După Liana Stanciu, a fost și rândul lui Cristi Neacșu să-i adreseze câteva întrebări lui Theo Rose. 

De ce cânți? 

De drag. E ce îmi place să fac cel mai mult. 

Ce spune muzica ta despre tine? 

Că sunt un om vesel, un om care transmite bucurie și un om care așteaptă ca oamenii din jurul lui să rezoneze cu starea asta pe care el o transmite. 

Ce n-ai făcut vara asta dar și-ai fi dorit? 

N-am fost la festivaluri. Până acum o săptămână aș fi zis că n-am stat la plajă și n-am fost la o piscină, dar am avut două zile libere și am bifat asta. 

Care e cea mai faimoasă persoană din agenda telefonului tău? 

Smiley. Și doamna Irina Loghin. 

Ce talent despre care nu se știe ai și ai vrea să ni-l dezvălui? 

Talentul în actorie, pe care vor ajunge să-l descopere și oamenii. Încă nu a apărut serialul în care o să joc, dar din septembrie urmează să vadă. O să stabilim împreună dacă există cu adevărat veleități în sensul ăsta. Pe mine oamenii din jur m-au păcălit că există, dar acum să vedem dacă e adevărat.