Magic News

Mesajul tandru al lui Michelle Obama pentru aniversarea lui Barack Obama

Barack Obama, fostul preşedinte american, a împlinit 61 de ani, ocazie cu care Michelle Obama, soţia lui, i-a transmis un mesaj tandru.

Ea a postat pe 4 august o fotografie cu soţul său, din tinereţe, şi a scris câteva cuvinte, pline de dragoste: “Aniversare fericită, iubitule! Viaţa alături de tine este din ce în ce mai bună. Mă faci atât de mândră! Te iubesc!”


Anul trecut, ea a ales o fotografie de familie, în care cuplul apare împreună cu cele două fiice, Sasha şi Malia.

Michelle şi Barack Obama sunt împreună din 1989 şi nu ratează nicio ocazie specială pentru a-şi mărturisi iubirea şi recunoştinţa. În luna octombrie ei vor aniversa 30 de ani de la nuntă.

În podcastul ei, “The Michelle Obama Podcast”, fosta Primă Doamnă a Americii a vorbit despre căsătoria cu Barack Obama. “Oamenii nu sunt perfecţi, căsătoria este ceva dificil. Este o provocare pentru toată lumea”, i-a declarat Michelle lui Conan O’Brien. Lucrurile nu au mers mereu perfect între ei, însă au ştiut cum să depăşească fiecare moment: “Au fost momente în care îmi venea să îl arunc pe Barack pe fereastră. Şi spun asta pentru ca trebuie să ştiţi că există şi momente intense. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi.”