KIMARO 2022 - Top 5 cele mai frumoase melodii de dragoste ale trupei Holograf

KIMARO, cel mai mare festival al muzicii româneşti, se desfăşoară în weekend-ul 12-14 august, la Constanţa, unde vin unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti români.

Share

Holograf, una dintre cele mai longevive trupe româneşti, cântă vineri, 12 august, în încheierea serii #MagicSunsets. Trupa a reuşit să câştige de-a lungul timpului inimile unui număr impresionant de fani cu un repertoriu în care se găsesc unele dintre cele mai frumoase cântece de dragoste.

Cu gândul la seara #MagicSunsets şi la concertul Holograf de la malul mării, ne reamintim melodiile de dragoste ale trupei, pe care le-am cântat de atâtea ori, pe fundalul cărora ne-am îndrăgostit sau am trăit momente de neuitat.

“Ţi-am dat un inel” - Melodie de pe albumul “Supersonic”, lansat în 1998. Este poate cea mai cunoscută melodie a trupei, inspirată de o poveste de dragoste de dragoste a solistului Dan Bittman.


"Cât de departe" - Piesa a apărut pe albumul “Love Affair” şi a fost cel mai difuzat cântec la posturile de radio între 2011 şi 2015.


“Vine o zi…” - Cântecul a apărut pe albumul “Holografica”, din anul 2000 şi a fost dedicată celor care au plecat prea repede din această lume, precum Ion Luchian Mihalea sau Valeriu Sterian.


“Ochii tăi” - A apărut initial pe albumul “Holograf III în anul 1988, însă cea mai cunoscută versiune este ea din 1996.


“Să nu-mi iei niciodată dragostea” - A fost lansată în anul 2000, pe albumul “Holografica”, considerat a fi cel mai reuşit, şi este nu doar unul dintre cele mai mari hit-uri Holograf, ci şi una dintre cele mai frumoase melodii româneşti de dragoste. Este piesa aleasă de foarte mulţi tineri pentru a dansa la începutul nunţii lor.


KIMARO este al treilea festival organizat de către radiourile Kiss FM, Magic FM și Rock FM, precedentele ediții fiind extrem de bine primite de fanii muzicii românești.

Sărbătoarea muzicii românești de la Marea Neagră începe vineri, 12 august, cu Magic Sunsets – o seară cu un line-up îmbietor: 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf. Sâmbătă, 13 august, e timpul să te distrezi cu Spike, Voltaj și Delia, într-o seară Kiss Energy!

Duminică, 14 august, Lupu’ cel Rău, Bucovina și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights. KIMARO 2022 e un eveniment prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

Intrarea este liberă în toate cele trei seri ale evenimentului care se va desfășura în Parcarea Plaja Modern din Constanța.

KIMARO Festival, One Stage and Music for All!

Share