Magic News

Prinţesa Charlotte, la Jocurile Commonwealth alături de părinţii săi. Care este sportul preferat al fetiţei

Prinţul William şi Kate Middleton iubesc foarte tare sportul, iar cei doi le-au transmis această pasiune şi copiilor lor.

După ce în urmă cu câteva săptămânii Ducii de Cambridge au asistat la finala masculină de tenis de la Wimbledon alături de Prinţul George, a venit momentul ca Prinţesa Charlotte să îşi însoţească părinţii la Birmingham, la Jocurile Commmonwalth.

Fetiţa a urmărit mai multe întreceri, încurajând sportivii din probele de nataţie şi de gimnastică. Prinţesa a purtat cu această ocazie o rochiţă în dungi, cu guler alb, sandale albe şi a avut părul împletit în două codiţe. La rândul ei, Kate a arătat perfect într-un costum alb Alexander McQueen, pe care l-a mai purtat anul acesta în turneul din Caraibe şi la Londra, însă se ştie că Ducesa este o mare adeptă a ţinutelor reciclate.

Tim Lawyer, directorul SportAid, organizaţie patronată de Kate, a dezvăluit sportul preferat al Prinţesei Charlotte: “A vrut să vadă probele de nataţie, dar este foarte interesată de gimnastică. Când am întrebat-o despre sportul preferat, a răspuns fără ezitare: Iubesc gimnastica.” Ducesa de Cambridge a dezvăluit că Prinţesa Charlotte îşi petrece mare parte din timp făcând roata.

În timpul probelor la care a asistat, Charlotte a fost surprinsă în diferite ipostaze: râzând, aplaudând sau făcând diferite grimase.

Apariţia sa la Jocurile Commonwealth vine la puţin timp după ce a susţinut echipa de fotbal a Angliei şi a apărut într-un video alături de Prinţul William.