Magic News

Michelle Obama va publica o nouă carte după bestseller-ul “Becoming”

La sfârşitul acestui an, Michelle Obama va avea un nou volum în librării, “The Light We Carry”, cea de-a doua ei carte după bestseller-ul “Becoming”.

La 4 ani distanţă de la apariţia cărţii “Becoming”, fosta Prima Doamnă a Amercii a anunţat lansarea unei “colecţii de poveşti şi de practici care m-au ajutat sa fac faţa provocărilor şi întrebărilor care ne ţin trezi noaptea: De unde știu dacă sunt la înălţime? Cum pot să mă dezvălui pe deplin? Cum îmi înving temerile?" Mai mult decât o autobiografie clasică, autoarea spune că și-a imaginat opera ca pe o „cutie de instrumente”.

Michelle Obama a explicat că a trăit în ultimii ani încercând să găsească repere într-o lume tot mai nesigură. Într-un clip publicat pe Instagram, ea a dezvăluit că s-a simţit vulnerabilă în faţa recentelor provocări (pandemia, războiul, intolerenţa) şi s-a hotărât să îşi pună gândurile pe hârtie.

Noua ei carte va fi publicată în 14 limbi şi va fi lansată în 27 de ţări şi se anunţă un nou bestseller după “Becoming”, care s-a vândut în 17 milioane de exemplare.