Magic News

7 filme must see cu Margot Robbie

Un film Barbie live-action este acum în pregătire, iar fanii actriței Margot Robbie sunt în extaz!

Cu talentul regizoarei Greta Gerwig, Margot Robbie în rolul faimoasei păpuși și Ryan Gosling în rolul partenerului Ken, ne așteptăm la o călătorie neconvențională în lumea roz! Aducând la viață emblematica păpușă a lui Mattel, cu data pregătită de lansare pe 21 iulie 2023, magnetismul actriței Margot Robbie va atinge cu siguranță noi culmi ale nostalgiei!

Actrița australiană a demonstrat deja că poate fura lumina reflectoarelor alături de staruri precum Leonardo DiCaprio, Will Smith și Saoirse Ronan. Ea și-a consolidat, de asemenea, celebritatea după ce a lucrat cu oameni legendari precum Martin Scorsese, Quentin Tarantino și Richard Curtis. Robbie s-a mutat la Los Angeles sperând să obțină un rol în serialul „Charlie’s Angels”. Cu toate acestea, i s-a oferit un rol în serialul dramă ABC „Pan Am”. A avut mai mult noroc cu următoarea ei aventură la Hollywood, comedia romantică, „About Time”.

Proiectele viitoare ale actriței, după lansarea Barbie, includ Asteroid City a lui Wes Anderson, Babylon al lui Damien Chazelle și Amsterdam al lui David O Russell.

Astăzi facem o scurtă călătorie în filmografia actriței Margot Robbie pentru a ne reaminti rolurile magistrale care au contribuit la strălucita ei carieră din lumea hollywoodiană:

1.BIRDS OF PREY (DIRECTED BY CATHY YAN, 2020)

Filmul cu Harley Quinn pe care personajul lui Margot Robbie îl merită din plin. Birds of Prey a lui Cathy Yan este o producție plină de culoare și revigorantă condusă de femei din Universul DC. Filmul puternic al lui Yan o urmărește pe Harley proaspăt despărțită de partenerul ei, Joker. Este în perioada de reinventare post despărțire. Împreună cu vigilenții Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Huntress (Mary Elizabeth Winstead) și Renee Montoya (Rosie Perez), Harley își propune să protejeze o tânără de stăpânii crimelor din Gotham. Este o adevărată eroină, cu o energie imprevizibilă și foarte distractivă de urmărit, în timp ce Gotham este locul ei de joacă.