Magic News

Linda Evangelista revine în modă după intervenţia estetică nereuşită care a desfigurat-o

După o absenţă de şase ani, celebrul top model Linda Evangelista se întoarce în modă şi apare într-o campanie pentru Fendi.

În vârstă de 57 de ani, Linda a trăit în izolare în ultimii ani după ce a trecut printr-o intervenţie de “îngheţare a grăsimilor” care a desfigurat-o.

Top modelul a intentat proces împotriva Zeltiq Aesthetics, compania mamă a Coolsculpting, şi acum este vedeta noii campani Fendi. Ea a dezvăluit o fotografie în care promovează ochelari şi accesorii Fendi, pălării şi mănuşi. Linda pare extrem de fericită că poate să lucreze din nou după drama trăită în ultimii ani. Cel mai probabil o vom vedea în luna septembrie la prezentarea special pe care Fendi o va organiza la New York:

„Pe 9 septembrie 2022 #Fendi va găzdui o prezentare de modă specială în New York City pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare a #FendiBaguette, proiectată de @silviaventurinifendi, și doi ani de când @mrkimjones s-a alăturat Casei în calitate de Director Artistic Couture și Womenswear.”, a transmis modelul.


Linda şi-a spus povestea în luna septembrie când a dezvăluit că la trei luni după ce a suferit procedura CoolSculpting a observat cum corpul său se transformă. I-au apărut umflături în zona bărbiei, a coapselor și a sutienului. Aceleași zone pe care și-a dorit să le micșoreze creșteau brusc. Ulterior s-au întărit, apoi au amorțit. Linda a fost afectată nu doar fizic, ci şi psihic.

După ce a fost unul dintre topmodelele celebre ale anilor 90, devenind un adevărat icon, Linda a trebuit să se obişnuiască cu o imagine nouă. “Nu mă privesc în oglindă. Nu mă recunosc din punct de vedere fizic, nu mă mai recunosc ca persoană. Linda a plecat în altă parte”. Însă Linda şi-a dorit mult să nu se mai ascundă şi acum revine în atenţia tuturor.