Magic News

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit la Las Vegas

După aproape 20 de ani de la prima lor relaţie, Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit în acest weekend în Nevada în cadrul unei ceremonii intime.

Cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 52 de ani a hotărât să preia numele soţului şi se va numi de acum Jennifer Affleck. Cuplul şi-a dorit un eveniment foarte restrâns, iar la ceremonie au participat mama lui Jennifer şi cei cinci copii ai lor.

Jennifer şi Ben s-au logodit în luna aprilie, atunci când vedeta a postat un videoclip în care admiră un inel superb cu un diamant verde. Cei doi sunt împreună din luna mai 2021 când au reluat o poveste începută în 2002.

S-au întâlnit la filmările pentru “Gigli”, însă aveau să se despartă în 2004 după ce relaţia lor a fost una extrem de mediatizată.

„Mă simt atât de norocoasă, fericită și mândră că sunt alături de el”, a spus Lopez despre Affleck la începutul acestui an. „Este o poveste de dragoste frumoasă pentru că avem o a doua șansă... Mă simt foarte fericită și norocoasă că sunt într-o relație fericită și iubitoare și vreau să fac tot ce pot pentru a o proteja și a o păstra în siguranță.”